Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення місцевого бюджету та шляхи погашення заборгованості під час зустрічі у Каховській громаді

, опубліковано 10 червня 2021 о 09:33

Нещодавно під головуванням заступника голови Івана Орєхова відбулася нарада Каховської міської територіальної громади, в якій взяла участь начальниця Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Людмила Яремчук.

Під час зустрічі розглядали питання щодо наповнення місцевого бюджету, сплати майнових податків, легалізації підприємницької діяльності, погашення податкової заборгованості, виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету. Окремо зупинилися на формуванні ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та орендної плати за землю на 2022 рік.

Очільниця податкової інспекції нагадала, що до 10 червня 2021 року платники податків ще мають можливість погасити основну суму боргу без нарахування штрафних санкцій і пені. Також зазначила, що для спрощення процедури сплати податків податкова служба надає якісні сервіси й завжди підтримує діалог з громадськістю та бізнесом.

На засіданні присутні активно обговорювали винесені на розгляд питання, від яких залежить подальший економічний розвиток громади та її фінансова автономія.

Результатом зустрічі стало спільне напрацювання шляхів співпраці задля збільшення надходжень до бюджетів територіальної громади.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!