Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До бюджету Борозенської громади надійшло понад 6 мільйонів гривень

, опубліковано 23 червня 2021 о 08:10

Протягом січня – травня 2021 року до місцевого бюджету платники податків Борозенської сільської територіальної громади сплатили 6,3 млн гривень податків і зборів.

Традиційно в доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок на доходи фізичних осіб – 3,3 млн гривень або 52 відсотки надходжень.

Також стабільно і суттєво поповнюють бюджет місцевої громади надходження єдиного податку. Його сплачують суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. На 01.06.2021 ці надходження склали 1,7 млн гривень.

Важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Борозенської  СТГ залишається податок на майно, надходження від якого складають 1,2 млн гривень.

Великоолександрівська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на необхідності відповідального ставлення до процесу оподаткування. Після отримання податкового повідомлення-рішення про сплату податку потрібно виконати свій конституційний обов’язок – своєчасно перерахувати вказану у ньому суму податку до бюджету!

 

Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!