Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про узгодження механізму спільної роботи на Нововоронцовщині

, опубліковано 16 липня 2021 о 09:07

Сьогодні начальниця Нововоронцовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Владлена Ломакіна провела робочу зустріч зі спеціалістами Головного управління Держпраці у Херсонській області щодо початку спільної інспекційної кампанії з виявлення незадекларованої праці.

Під час заходу присутні узгодили механізм спільної роботи щодо реалізації заходів, спрямованих на стимулювання усіх учасників ринку праці до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

Також посадовці обговорили подальшу взаємодію щодо проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи, спрямованої на покращення ситуації із зайнятістю населення та зменшення кількості «трудових нелегалів».

За результатами зустрічі прийнято рішення докласти максимум спільних зусиль, аби забезпечити рівні умови ведення бізнесу для всіх суб’єктів господарювання та збільшити надходження до бюджету територіальних громад.

Нововоронцовська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вкотре застерігає роботодавців від використання нелегальної праці. Фінансові ризики й наслідки використання незаконної праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства. Будьте свідомими громадянами, дотримуйтесь законодавства про працю.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!