Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Генічеські посадовці обговорили резерви збільшення надходжень до бюджету

, опубліковано 22 липня 2021 о 08:50

Днями відбулося робоче засідання під керівництвом голови Генічеської районної державної адміністрації Сергія Олефіренка з начальником Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяною Богодух та іншими представниками органів державної влади.

Під час заходу Тетяна Богодух зауважила, що проблемним питанням залишається діяльність «тіньових» курортних комплексів, власники яких здійснюють діяльність без належного оформлення підприємницької діяльності та трудових відносин з працівниками.

Очільниця ДПІ наголосила, що курортний сезон – це період додаткового залучення найманих працівників, тож представникам бізнесу необхідно заздалегідь подбати про офіційне оформлення співробітників та пам’ятати про особливості підробітку неповнолітніх. Також учасники засідання обговорили формування дохідної частини бюджетів місцевих громад та пошук резервів їх наповнення. Детально зупинилися на питаннях та особливостях сплати майнових податків до місцевого бюджету Генічеської ОТГ.

Загалом зустріч відбулася у формі конструктивного діалогу. Фахівцям податкової служби та місцевих рад доведеться спільно докласти багато зусиль аби туристичний збір справлявся в повному обсязі та відповідно до норм чинного законодавства.

 

Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!