Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працюєш нелегально – наражаєшся на значні фінансові втрати

, опубліковано 28 липня 2021 о 08:17

Сьогодні начальник Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Інна Легуша та спеціалісти управління податкового адміністрування фізичних осіб за підтримки співробітника Нацполіції взяли участь у рейді на території ринку Великоолександрівської територіальної громади.

Під час інспектування посадовці виявили підприємця, який здійснював роздрібну торгівлю непродовольчими товарами без наявності дозвільних документів.      

За ведення підприємницької діяльності без державної реєстрації на бізнесмена – порушника складено протокол про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 164 КУпАП України. Розмір адміністративного штрафу за вперше встановлену протягом року діяльність без державної реєстрації складає від 17000 до 34000 гривень.

Наразі зусилля спеціалістів податкової служби області спрямовані на створення рівних конкурентних умов ведення бізнесу для всіх суб’єктів господарювання та виховання у підприємців податкової дисципліни.

Перевірки тривають.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!