Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідуйте семінари – працюйте без податкових помилок

, опубліковано 28 липня 2021 о 08:29

Днями спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з представниками Нововоронцовського районного центру зайнятості та Головного управління Держпраці провели семінар для платників податків Нововоронцовщини, який відбувся у приміщенні районного центру зайнятості.

Тематика заходу була зорієнтована на проведення кампанії «Урожай», роз’яснення особливостей оподаткування доходів фізичних осіб - підприємців, умов перебування на спрощеній системі оподаткування та порядку ведення обліку доходів і витрат.

Доволі насиченою практичними прикладами та коментарями стала інформація про використання у підприємницькій діяльності реєстраторів розрахункових операцій і типові порушення касової дисципліни під час проведення готівкових розрахунків. 

Не залишилось без обговорення й використання з 1 січня 2022 року підприємцями – спрощенцями РРО.

Також посадовці звернули увагу учасників заходу на необхідності офіційного оформлення трудових відносин із працівниками та відповідальності роботодавців за порушення трудового законодавства.

Насамкінець семінару податківці розповіли про особливості дистанційного обслуговування громадян через Електронний кабінет і вебпортал ДПС України.

Відвідуйте семінари – працюйте без податкових помилок!

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!