Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Каховці виявили ринкового «нелегала»

, опубліковано 29 липня 2021 о 08:18

Днями спеціалісти Каховської ДПІ та управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі комісії з легалізації найманої праці Каховської міської ради провели зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності, які провадять діяльність на території ринку у м. Каховка.

Під час заходу обстежили 18 суб’єктів господарювання та виявили громадянку «М», яка здійснювала роздрібну торгівлю овочами й фруктами без наявності дозвільних документів.

Прикро, але напередодні з вищевказаною особою вже проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо легального ведення власної справи та відповідальності за провадження підприємництва без державної реєстрації.

За ведення підприємницької діяльності без державної реєстрації стосовно громадянки складено протокол про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 164 КУпАП України. Розмір адміністративного штрафу за вперше встановлену протягом року діяльність без державної реєстрації складає від 17000 до 34000 гривень.

Наразі матеріали перевірки будуть передані до суду для притягнення до відповідальності.

Перевірки тривають.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!