Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новотроїцькі податківці спільно з владою обговорювали бюджет

, опубліковано 28 липня 2021 о 16:44

Днями під головуванням голови Новотроїцької селищної ради Петра Збаровського відбулося засідання комісії з питань наповнення бюджету селищної територіальної громади та ефективного використання бюджетних коштів.

До нього долучилася начальниця Новотроїцької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Наталія Новак, спільно з фахівцями з фінансових, майнових і земельних питань територіальної громади.

Згідно з порядком денним розглядалися наступні питання: забезпечення наповнення бюджету громади, проведення інвентаризації земель, які знаходяться у власності громади, та нерухомого майна юридичних і фізичних осіб з метою виявлення власника.

На розгляд комісії також були винесені питання щодо наявності резервів податкових платежів до місцевого бюджету. На підставі аналітичних даних Новотроїцької ДПІ були переглянуті умови договорів оренди землі державної та комунальної форми власності по платниках, які мають заборгованість, а також занижують нормативно-грошову оцінку землі у зв’язку з нецільовим її використанням. Не оминули увагою і питання легалізації найманої праці на території громади.

За результатами засідання комісією прийнято рішення зобов’язати боржників сплатити свої боргові зобов’язання перед бюджетом Новотроїцької громади, провести повну інвентаризацію будівель і споруд, крім житла, з метою повного оподаткування.

На завершення заходу присутні домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля збільшення надходжень до бюджету.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!