Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Скадовську продовжують перевіряти найманих працівників

, опубліковано 07 вересня 2021 о 10:43

Минулої п’ятниці фахівці Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в складі робочої групи з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат вкотре здійснили перевірку суб’єктів господарювання міста Скадовська.

Під час заходу обстежено 15 об’єктів здійснення господарської діяльності, в тому числі 3 юридичних особи та 12 фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю 17 громадян.

Учасники робочої групи не припиняють проводити серед роботодавців та працівників інформаційно-роз’яснювальну роботу та нагадувати, що погоджуючись на неофіційне працевлаштування, робітники самі позбавляють себе соціальних гарантій і сприяють тому, що до бюджетів громад не надходять відповідні кошти, які надважливі для утримання закладів охорони здоров’я, освіти, культури, реалізації соціальних програм тощо.

За результатами заходу виявлено одного неоформленого працівника, про що складено відповідний акт, а недобросовісному роботодавцю надали 10-денний термін для узаконення трудових відносин з працівником.

Робота триває!

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».