Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Нововоронцовській ДПІ пояснюють громадянам особливості добровільного декларування

, опубліковано 08 вересня 2021 о 16:00

Вчора начальниця Нововоронцовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Владлена Ломакіна провела зустріч з громадянами щодо запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Під час зустрічі з’ясувалося, що громадянка дізналася із ЗМІ про проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб і вирішила детально розібратися з цим питанням. Саме з такою ціллю і завітала до ДПІ.

Податківиця ознайомила гостю з основними положеннями Податкового кодексу України щодо одноразового декларування активів. Зокрема, розповіла про розміри ставок для обчислення одноразового збору із задекларованих активів, перелік активів, які можуть бути задекларовані, суб’єкти декларування, порядок заповнення та подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та інші питання, які цікавили візитерку.

Зустріч відбулася у вигляді конструктивного діалогу, на завершення якої Владлена Ломакіна надала контакти для консультацій, у разі виникнення додаткових питань.

Нововоронцовська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запрошує всіх, хто бажає скористатись правом на одноразове добровільне декларування, звертатись до ДПІ для отримання роз’яснень і консультацій.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».