Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новій Маячці та Ювілейному податківці розповіли про одноразове декларування активів

, опубліковано 13 вересня 2021 о 16:45

Днями начальниця Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко, у складі комісії з питань наповнення бюджету, легалізації робочих місць, виплати заробітної плати й зайнятості населення Ювілейної сільської ради, провела робочі зустрічі з мешканцями Нової Маячки та Ювілейного.

Під час заходу інспектори провели роз’яснювальну роботу серед осіб, які самостійно обробляють земельні ділянки та вирощують продукцію для продажу, ремонтують автомобілі, здійснюють шиномонтаж, а також надають населенню перукарські, манікюрні й інші послуги. Кожному із них роз’яснили порядок реєстрації суб’єктів господарювання, відповідальність за здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації, розповіли про одноразове (спеціальне) добровільне декларування та дотримання законодавчих вимог з питань працевлаштування.

Також представники комісії зустрілися з 9 бізнесменами, яких проінформували про вимоги законодавства щодо оформлення трудових відносин, подання декларацій онлайн, переваг користування електронними сервісами ДПС, термінів і можливостей використання ПРРО. У процесі роботи інспектори виявили одного неоформленого робітника, який працював у продуктовому магазині. З ним посадовці провели профілактичну бесіду.

На завершення зустрічі усі охочі отримали пам’ятки на податкову тематику.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».