Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Горностаївські податківці інспектували бізнесменів

, опубліковано 13 вересня 2021 о 16:30

Нещодавно начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов і фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб, у складі робочої групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення Горностаївської сільської ради, здійснили рейд з питань легалізації праці на території Костянтинівської територіальної громади.

Зокрема, посадовці обстежили 19 об’єктів підприємницької діяльності в межах Костянтинівського ринку та полів за межами населеного пункту, на яких вирощувалися овочі. 

Під час заходу інспектори встановили двох громадян, які провадили підприємницьку діяльність без правоустановчих документів. Один із них торгував на ринку, решта – вирощували овочі. Стосовно порушників податківці склали протоколи відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Спілкуючись з бізнесменами, представники органів виконавчої влади роз’яснювали присутнім їх права та обов’язки, порядок проведення процедури державної реєстрації суб’єкта підприємництва, обрання системи оподаткування, подання звітності, сплати податкових платежів, використання електронних сервісів ДПС, проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування тощо.

Варто додати, що за результатами проведення заходу двоє громадян пройшли процедуру державної реєстрації суб’єкта господарювання та отримали офіційний статус фізичної особи – підприємця.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».