Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Іванівському ринку податківці розповідали про декларування активів

, опубліковано 10 вересня 2021 о 13:55

Вчора фахівці Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели робочу зустріч з 12 бізнесменами, які працюють на території ринку в смт Іванівка.

Під час проведення заходу податківці розповіли підприємцям про переваги та порядок подання звітності в електронному вигляді, використання електронних сервісів ДПС, особливості обрання та перебування на спрощеній системі оподаткування, облік і сплату єдиного соціального внеску, терміни й можливості використання РРО/ПРРО тощо.

Окремо посадовці інформували про особливості проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян. Зокрема, розглянули питання щодо суб’єктів та об’єктів декларування, бази для нарахування збору, ставок збору, гарантій суб’єктів декларування, обмеження та заборони, а також період декларування, способу подання декларацій та строків сплати спеціального збору.

Зустріч пройшла у формі конструктивного діалогу, а на завершення учасники заходу отримали пам’ятки з цікавою та корисною інформацією щодо добровільного декларування активів громадян.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».