Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На полі в Каланчаку виявили 6 працівників

, опубліковано 10 вересня 2021 о 13:44

Днями начальник Каланчацької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Дмитро Ковальов спільно з представниками Національної поліції та Держпраці здійснив виїзний рейд – зустріч з місцевими аграріями.

У процесі спілкування з громадянами інспектори розповідали про порядок реєстрації підприємницької діяльності, податкову амністію активів громадян, оподаткування доходів, отриманих від використання земельних ділянок площею понад 2 га тощо.

Окрім цього, під час заходу представники робочої групи обстежили 5  земельних ділянок, засіяних сільськогосподарськими культурами. У полі одного із аграріїв – приватного підприємця посадовці виявили 6 неоформлених працівників, які збирали врожай овочів.

З роботодавцем – порушником посадовці провели роз’яснювальну бесіду щодо подальшого працевлаштування робітників і вручили припис.

Варто нагадати, що обстеження земельних ділянок проводиться з метою встановлення фактичних посівних площ, засіяних сільськогосподарськими культурами, упередження схем ухилення від оподаткування суб’єктами господарювання аграрного сектору економіки, виявлення необлікованих найманих працівників і залучення громадян до декларування доходів.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!