Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іванівські податківці продовжують інспекції

, опубліковано 10 вересня 2021 о 13:15

Нещодавно начальниця Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Віта Романенко та фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб здійснили рейд з питань легалізації праці на території Любимівського старостинського округу Іванівської селищної територіальної громади.

Податківці перевірили 14 об’єктів підприємницької діяльності й вкотре наголосили на необхідності легалізації власного бізнесу та відповідальності за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин.

Під час заходу інспектори з’ясували, що одна фізична особа обробляла земельну ділянку поблизу села Любимівка без державної реєстрації як суб’єкта господарювання. З громадянином проведено роз’яснювальну роботу та складено протокол за ст. 164.

Статтею 164 КУпАП передбачено накладання штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 17 000 грн до 34 000 грн) з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини й грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Не чекай податкових перевірок − працюй легально!

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».