Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Скадовську обговорили важливі питання

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 16:30

Днями під керівництвом першої заступниці Скадовської РДА Світлани Покутної відбулася апаратна нарада, в якій взяла участь начальниця Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Уляна Москалик.

Під час зустрічі йшлося про наповнення місцевого бюджету та ефективного використання наявних резервів, забезпечення стабільного функціонування установ, підприємств та організацій, сплату майнових податків. Окремо зупинилися на питанні проведення спільної роботи зі сплати місцевими жителями податкового боргу, легалізації підприємницької діяльності та найманої праці, підвищення рівня заробітної плати тощо.

Особливу увагу Уляна Москалик сконцентрувала на кампанії одноразового добровільного декларування, яка має певні часові обмеження та деякі особливості проведення. Детально роз’яснила хто може скористатися унікальним шансом задекларувати активи, які були приховані від оподаткування, хто не може бути декларантом, в якій формі подавати декларацію та за якими ставками оподатковувати дохід. Також податківиця детально розповіла про особливості відображення в декларації капіталів, граничні строки надання декларації та сплати податку.

Наприкінці зустрічі посадовці обговорили низку пропозицій щодо подальшої співпраці, а присутні отримали листівки з актуальною інформацією щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.