Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Каховській громаді обговорили нагальні податкові питання

, опубліковано 23 листопада 2021 о 08:00

Фахівці Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі не припиняють проводити навчання підприємців щодо використання можливостей сервісу ДПС «Електронний кабінет».

Минулого тижня в залі засідань Каховської міської територіальної громади відбулася зустріч з керівниками підприємств, старшими кварталів м. Каховки та депутатами. У заході брала участь начальниця Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Людмила Яремчук.

Під час зустрічі Людмила Яремчук розповіла про одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів. Зокрема, нагадала які гарантії бере на себе держава стосовно декларантів, хто може брати участь в одноразовому декларуванні, які активи можна декларувати, за якими ставками вони оподатковуватимуться та терміни сплати одноразового збору.

Окрім цього, мова йшла й про нагальні питання сьогодення – легалізацію найманої праці, своєчасну сплату податків та погашення податкової заборгованості. Для якісної роботи з громадянами, які завинили податкові зобов’язання місцевому бюджету, старшим кварталів м. Каховки посадовиця роздала відповідні інформаційні матеріали.

На завершення учасники зустрічі отримали відповіді на запитання та друковану продукцію на податкову тематику.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».