Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олешківські податківці провели черговий інформаційний рейд

, опубліковано 23 грудня 2021 о 17:00

На території міста Олешки відбувся черговий інформаційний рейд. Участь у ньому в складі комісії Олешківської міської ради взяла начальниця Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко. Основна мета заходу – роз’яснювальна робота серед суб’єктів підприємницької діяльності з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Фахівці провели обстеження 9 суб'єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання трудового законодавства, акцентували їх увагу на перевагах офіційного працевлаштування та державних гарантіях, визначених чинним законодавством для працівників, окреслили ризики неформальних трудових відносин і шляхи співпраці, спрямовані на їх подолання й попередження.

Крім того, під час спілкування з підприємцями Надія Кротко роз'яснила найбільш актуальні питання податкового законодавства, зокрема, щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, переваг використання Електронного кабінету платника, розповіла про розширення з 1 січня 2022 року сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій та обов'язкового використання РРО/ПРРО фізичними особами-підприємцями ІІ-IV груп.

Підприємці отримали змістовні фахові відповіді податківців на запитання, які їх цікавили, а також тематичну продукцію роз'яснювального змісту.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».