Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новій Каховці підбили підсумки роботи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

, опубліковано 12 січня 2022 о 14:45

Днями у Новій Каховці відбулося підсумкове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

У 2021 році робочою групою на території громади було здійснено 65 рейдів, під час яких проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з 943 суб’єктами господарювання, виявлено 193 працівники, які не були оформлені офіційно, легалізовано працю 182 осіб.

Очільниця Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська, зокрема, доповіла, що сума додаткових надходжень до бюджету в результаті виявлення неоформленої найманої праці склала 1325,0 тис. грн. Також було проведено обстеження 26 суб’єктів господарювання в аграрному секторі. У  підсумку виявлено 81 неоформленого найманого працівника.

Основне завдання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення – привернути увагу населення до проблем нелегальної зайнятості, надати громадянам роз’яснення чинних норм трудового та податкового законодавства, інформацію про ризики неоформлених трудових відносин та переваги офіційного працевлаштування.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».