Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія органів виконавчої влади та місцевого самоврядування сприяє наповненню місцевого бюджету

, опубліковано 12 січня 2022 о 16:36

Очільниця Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Людмила Яремчук взяла участь у засіданні фінансової комісії Каховської міської територіальної громади.

Під час заходу мова йшла про виконання місцевого бюджету, збільшення надходжень до бюджетів за рахунок ефективного використання комунальних активів, зниження їх витратної частини, роботи з підприємствами та фізичними особами – боржниками, а також пошуки додаткових джерел надходжень до бюджету.

Зокрема, Людмила Яремчук запропонувала здійснити обстеження об’єктів нерухомості шляхом проведення рейдів. Досить часто надана платниками інформація не відповідає дійсності, тому необхідно провести інвентаризацію об’єктів та поінформувати громадян про можливість звернутися до податкової інспекції з письмовою заявою для проведення звірки даних щодо об’єкта нерухомості, розміру загальної площі, пільги та ставки податку.

Взаємодія податкової служби та органів місцевого самоврядування є запорукою стабільного наповнення місцевого бюджету. Робота комісії буде продовжена на наступних засіданнях.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».