Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники єдиного податку Костянтинівської громади спрямували до місцевого бюджету 395 тисяч гривень

, опубліковано 23 лютого 2022 о 09:00

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у січні 2022 року фізичні та юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок, спрямували до бюджету Костянтинівської територіальної громади 395 тис. гривень. Це на 41,2 тис. гривень більше, ніж у січні минулого року.

Податкова служба Херсонщини звертає увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади та є тим джерелом, що забезпечує збалансованість дохідної частини бюджету. За рахунок надходжень від сплати даного податку забезпечується надання послуг населенню в галузях бюджетної сфери, виконання соціальних програм, покращення інфраструктури територіальної громади.

Отже, своєчасно та у повному обсязі перераховуючи до бюджету зазначений податок, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб громади та сприяють її розвитку.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».