Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чаплинські податківці проводять зустрічі з податкових питань зі старостами сіл

, опубліковано 22 лютого 2022 о 10:53

Очільниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська у рамках проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи провела робочу зустріч зі старостою та спеціалістом із земельних питань села Хлібодарівка Асканія-Нова територіальної громади щодо наповнення місцевих бюджетів та інформування мешканців старостинського округу про правила щорічного декларування доходів.

Крім того, учасники заходу обговорили такі питання як проведення звірки щодо правильності нарахування земельного податку у 2022 році, нарахування мінімального податкового зобов'язання, одноразове (спеціальне) добровільне декларування, реалізація права на податкову знижку тощо.

На завершення зустрічі податківиця розповіла про можливість отримання громадянами адміністративних послуг за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», наголосила на перевагах подання звітності в електронному вигляді, відповіла на окремі запитання присутніх і вручила тематичну друковану продукцію роз'яснювального змісту для поширення її серед бізнесменів і громадян.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.