Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Великій Лепетисі шахраї тероризують представників бізнесу

, опубліковано 22 лютого 2022 о 16:22

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі інформує представників бізнесу, що після нетривалої перерви сьогодні у Великій Лепетисі відбувся сплеск телефонних дзвінків, спричинених податковими шахраями.

Так, за інформацією представників Великолепетиської громади, невідома особа жіночої статі, представляючись начальником Великолепетиської ДПІ, телефонує бізнесменам громади з номеру 099-473-51-46 та пропонує оплатити 15 000 гривень задля уникнення податкових перевірок. Кошти необхідно перерахувати на картку «Монобанк» № 5375 4141 2482 9432, яка належить Бутенку Артему. 

Звертаємо увагу платників податків, що державні податкові інспекції області здійснюють виключно сервісне обслуговування платників податків та інформаційно-роз’яснювальну роботу. Контрольно-перевірочні функції та процедури не належать до їх повноважень. 

Тож вкотре наголошуємо на неможливості та неприйнятності ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Закликаємо не піддаватись на провокації шахраїв та не перераховувати кошти невідомим особам! У разі отримання подібних пропозицій просимо звертатися із заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо номер телефону – (0552) 42-76-99 та адреси електронних поштових скриньок: kherson.vzvk@tax.gov.ua і kherson.vp@tax.gov.ua, за допомогою яких ви завжди можете повідомити про відомі вам корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.