Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олешківська ДПІ підтримує діалог з платниками

опубліковано 02 грудня 2019 о 09:34

Днями начальник  Олешківської податкової інспекції Надія Кротко розом із головним державним ревізором-інспектором управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Анатолієм Пономарьовим провели інформаційно - роз’яснювальну зустріч з платниками податків Раденської сільської ради Олешківського району.

Під час зустрічі громадяни - одноосібники отримали вичерпні  роз’яснення та консультації з проблемних питань щодо нарахування земельного податку, податку на нерухоме майно, отримання номеру облікової Картки платника податків, термінів та підстав подання декларацій про майновий стан та доходи за 2019 рік.

Просвітницькі заходи стали традиційними для фахівців служби, адже вони допомагають встановлювати контакт із платниками податків задля спільної продуктивної роботи. Постійний та тісний взаємозв’язок між податківцями та платниками  сприяє формуванню податкової культури, дотримання якої впливає на надходження коштів до місцевих бюджетів громад.