Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Херсонщини відбулося друге засідання ініціативної групи

, опубліковано 10 грудня 2019 о 09:18

9 грудня 2019 року у прес-центрі Головного управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі   провели друге засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Під час засідання члени Ініціативної групи ознайомилися з реєстрацією документів, наданих інститутами громадянського суспільства, які виявили готовність взяти участь проведенні установчих зборів для формування установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Учасники засідання запропонували провести всі необхідні організаційні заходи з підготовки та проведення установчих зборів для формування Громадської ради, засвідчивши, що загалом до розгляду надійшло 17 пакетів документів від претендентів інститутів громадянського суспільства.

Наприкінці засідання присутні вирішили розробити порядок денний установчих зборів для формування Громадської ради, підготувати та затвердити список делегованих учасників та підготувати аналітичні матеріали.

Нагадаємо, що установчі збори для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбудуться 27 грудня 2019 року об 11:00 за адресою: м. Херсон, вул. Ушакова, 75.

Ознайомитися з протоколом засідання можна за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/initsiativna-grupa/diyalnist-initsiativnoi-grupi/74082.html