Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Шкідливі» звички херсонців поповнили місцеві бюджети на 29 мільйонів гривень

, опубліковано 23 березня 2020 о 10:30

З початку року херсонці-платники акцизного податку поповнили місцеві бюджети Херсонщини на 29,0 млн. гривень. Від зазначеної суми 25,2 млн. грн. складає акцизний податок з реалізації алкогольних та тютюнових виробів та 3,8 млн. грн. - плата за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі підакцизними групами товарів.

Платники податків Херсонського управління перерахували 20,1 млн. грн., або 70 відс. від загальної суми надходжень. Підприємці, які перебувають на податковому обліку Новокаховського управління, внесли 7,7 млн. грн. податку. Це на 1,7 млн. грн. більше відповідного показника минулого року. Суб’єкти господарювання Генічеського управління сплатили 1,2 млн. грн. акцизного податку, що на 0,2 млн. грн. більше, ніж торік.

Нагадаємо: суб’єкти підприємницької діяльності можуть здійснювати торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії.

Аби отримати ліцензію суб’єкт господарювання має звернутися з відповідними заявою та документами на отримання ліцензії можна надіслати на електронну адресу:LICENZIYA@ONLINE.UA. Перелік виданих ліцензій на право зберігання пального оновлюється на сайті ДПС У країни за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/

Телефон для довідок (0552) 42-76-94