Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новопризначені податківці розпочали роботу з Присяги

, опубліковано 23 березня 2020 о 14:19

Щойно, у колективі податкової служби області урочисто склали Присягу державного службовця податківці - переможці за результатами конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В», який відбувся 11.03.2020 року.

Новопризначені державні службовці присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції і законів України та втілювати їх у життя, поважати й охороняти права, свободи і законні інтереси громадян і з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Малюжця Олександра Ігоровича призначено на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Козачка Сергія Олексійовича призначено на посаду головного державного ревізора-інспектора сектору моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Підписаний молодими спеціалістами текст Присяги буде долучений до особових справ, а інформація про її прийняття - внесена до трудових книжок державних службовців.

З метою якнайшвидшого здобуття професійних знань та практичних навичок для виконання обов’язків на займаних посадах, мінімізації процесу адаптації до умов роботи в органах ДПС та розкриття особистого потенціалу, за молодими співробітниками закріпили наставників, досвідчених фахівців з відділів, на посаду в які їх призначено.

Тож вітаємо молодих колег із призначенням на посади та бажаємо успіхів на професійній ниві під час виконання посадових обов'язків.