Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомляйте податківців про призупинення підприємницької діяльності

, опубліковано 23 березня 2020 о 16:56

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на виконання Закону України від 17.03.2020 №533-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)" та з метою якісного визначення надходжень дохідної частини бюджетів місцевих громад Херсонщини, які фінансують соціально- економічні сфери розвитку нашої області та забезпечують рівень суспільного добробуту херсонців запрошує суб’єктів господарювання різних форм власності та підприємців Херсонщини повідомити податкову службу області:

про призупинення фінансово - господарської діяльності суб’єкта господарювання у період з 18 березня п.р. та на період дії введених заходів;

- вказати зменшення наявної кількості найманих працівників у з 18 березня п.р. та на період дії введених заходів.

Важливо: за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати листи, інформацію до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ). Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також на електронну пошту: ks.zagvid@tax.gov.ua ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Шановні підприємці! Просимо соціально - відповідально поставитися до складної ситуації в нашій  країні та приносимо вибачення за можливі незручності!

Для розвитку економіки та сумлінної сплати податків Херсонщині потрібні здорові громадяни! Подбаємо разом про власну безпеку та безпеку своїх рідних!