Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати ліцензії на операції з пальним або алкоголем під час карантину?

, опубліковано 25 березня 2020 о 09:33

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19, доводить до відома платників податків, що з 23.03.2020 документи на отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, а також на зберігання пального, на зберігання пального виключно для потреб власного споживання, дублікатів, переоформлення ліцензій у випадках, передбачених законодавством, суб’єкти господарювання Херсонщини можуть залишати безпосередньо в скриньці для службової документації або направляти поштовими відправленнями за адресою: 73026, м. Херсон, проспект Ушакова, 75.

Видача оформлених ліцензій буде здійснюватися після завершення заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України. Телефон для довідок (0552) 42-76-94.

Інформація про оформлені, анульовані та призупинені ліцензії  розміщується на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://kherson.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.