Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для Херсонщини «єдинники» зібрали 243 мільйони гривень

, опубліковано 18 травня 2020 о 09:50

За чотири місяці 2020 року платники єдиного податку - юридичні та фізичні особи Херсонської області поповнили бюджети територіальних громад області на 243,2 млн. гривень, це на 5,2 млн. гривень більше, ніж торік. Таку інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Із загальної суми надходжень понад 62 відсотки або 151,2 млн. гривень складають кошти, сплачені  фізичними особами - підприємцями. Юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 33,2 млн. гривень єдиного податку. Свій внесок до бюджетів місцевих громад у сумі 58,8 млн. гривень перерахували сільгосптоваровиробники області - платники єдиного податку з юридичних осіб   ІV групи.

У період введення карантинних заходів за квітень п.р. суб’єкти малого підприємництва нашої області перерахували 57,2 млн. гривень єдиного податку. Це складає майже чверть загальних надходжень за січень - квітень 2020 року.

Податкова служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини активно працює над створенням належних умов для зростання прозорого та соціально відповідального бізнесу,  який розвивається і чесно сплачує податки.