Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Селфі #я_сумлінний_покупець – нова акція від податківців

, опубліковано 03 серпня 2020 о 16:03

З 1 серпня 2020 року на Херсонщині стартує інформаційно-просвітницька акція «Херсонці - сумлінні покупці!», ініціатором якої є Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податківці запрошують усіх херсонців та гостей області приєднатися до заходу: отримувати розрахункові документи (чеки) під час придбання товарів і послуг.

Для участі в акції потрібно:

- отримати фіскальний чек ;

- зробити селфі з чеком у магазині, кафе, АЗС, аптеці, інших закладах торгівлі.

- виставити фото на свій сторінці у Фейсбук із хештегом #я_сумлінний_покупець.

Кожні 15 днів спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбиратимуть найкращі фото херсонців та створюватимуть відео-презентацію, яка буде розміщена на офіційних сторінках податкового відомства у Фейсбуці та на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Отримання фіскального касового чеку - законне право покупця. Відмова у наданні покупцю чеку - пряме порушення чинного законодавства України.

Нагадаємо, що касовий чек захищає споживача від неякісного товару та легалізує бізнес. Будемо разом створювати якісну культуру споживання!