Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зведений бюджет отримав 4,7 мільярда гривень «херсонських» податків

, опубліковано 03 серпня 2020 о 15:23

За 7 місяців 2020 року платники податків Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 4744 млн гривень податків та зборів. Податкові відрахування херсонських платників зросли на 238 млн гривень ніж торік. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Надходження місцевих бюджетів нашої області збільшилися на 122 млн гривень або на 5 відсотків порівняно з минулим роком та склали 2762 млн гривень податків. До державного бюджету херсонські бізнесмени перерахували 1982 млн гривень або на 116 млн гривень більше минулорічного періоду 2019 року.

Також бізнес-спільнота Херсонщини на 95 млн гривень збільшила сплату єдиного соціального внеску та протягом січня - липня цього року спрямувала 2436 млн гривень ЄСВ на казначейські рахунки області.

Податкова служба Херсонщини завжди зацікавлена у зміцненні конструктивного діалогу з платниками податків та через засоби масової інформації передає слова вдячності всім сумлінним платникам регіону за вчасну сплату податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.