Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Херсонщини вдячні бізнесу за сумлінну сплату податків

, опубліковано 04 грудня 2020 о 14:14

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим та голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Херсонській області Олександр Максименко долучилися до урочистої церемонії нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019». 

Враховуючи карантинні обмеження та недопущення поширення коронавірусної хвороби захід проводився в режимі відеоконференції. На зв’язку були Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко, Міністр фінансів України Сергій Марченко, Президент ВГО АППУ Грігол Катамадзе, Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах та Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко.

За словами Олексія Любченка, наразі спільно з платниками податків виконано дохідну частину бюджету України. Незважаючи на складний час, вітчизняний бізнес продовжує сумлінно сплачувати податки. Від податківців запроваджено зворотний зв’язок у вигляді ефективної та виваженої податкової політики. Перш за все це - можливість простого та зручного звітування та сплати податків, якісний податковий сервіс, ефективне адміністрування податків та готовність податкової служби до надання підтримки та допомоги платникам.

За підсумками регіонального рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019» Херсонщину на всеукраїнському рівні представляли 7 потужних підприємств: ТОВ «Херсонська обласна ЕК», ТОВ «Віндкрафт Каланчак», ТОВ «Агрофірма ім.Шевченка», ТОВ «Аскона-південь», Агрофірма радгосп «Білозерський», ПРАТ «Херсонський хлібокомбінат», ДП «ДГ «Асканійське» АДСДС ІЗЗ НААН».

Як відзначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, податкова служба області завжди підтримує сумлінний бізнес, який своєчасно сплачує податки до бюджету, створює нові робочі місця, запроваджує інноваційні технології ведення бізнесу та розвиває підприємницьку діяльність для підвищення інвестиційної привабливості Херсонщини.

Ігор Клим висловив слова вдячності херсонським платникам за високу податкову культуру, наполегливу працю задля розвитку і добробуту області.