Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У центрі уваги – розвиток системи внутрішніх комунікацій ДПС

, опубліковано 03 березня 2021 о 16:11

Сьогодні на платформі ZOOM начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко та її заступник - Інна Макаренко взяли участь у засіданні робочої групи, до складу якої входять представники Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС України, спеціалісти служб персоналу територіальних органів ДПС та експерти EU4PFM.
Під час заходу було погоджено формат відповідності та правила взаємодії членів робочої групи для впровадження системи внутрішніх комунікацій і покращення взаємодії між керівниками структурних підрозділів ДПС України.
Варто нагадати, що торік було проведено опитування серед працівників відомства, на підставі яких визначено пріоритетні напрямки дій та затверджено Програму управління людськими ресурсами Державної податкової служби (HR-стратегії) для проведення цілісної та систематичної реформи у сфері управління персоналом.
Зазначена Програма визначає мету, цілі, пріоритети і стратегічні напрями, на реалізацію яких має бути спрямована діяльність служб управління персоналом ДПС та її територіальних органів. Реалізація HR-стратегії дозволить оновити кадровий потенціал ДПС, а також побудувати високоефективну корпоративну культуру, команду професіоналів у сфері державної податкової справи та формування іміджу ДПС як престижного роботодавця.