Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба готова захищати інтереси чесного бізнесу

, опубліковано 03 березня 2021 о 17:17

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою Асоціації захисту прав приватних підприємців м. Херсона та міського осередку громадської організації «Фортеця» Вірою Токарєвою.

Під час зустрічі сторони обговорили низку важливих питань, які стосуються ведення підприємницької діяльності – застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) представниками малого бізнесу, справляння земельної плати, легалізації праці, використання електронних сервісів,  механізму списання та відстрочення податкового боргу для платників податків тощо.

Зокрема, очільник податкового відомства області акцентував увагу на категоріях платників, які мають обов’язково використовувати РРО та/або ПРРО, граничних обсягах доходів платників єдиного податку, лібералізації штрафних санкцій. Також, окремо наголосив на необхідності упорядкування земельних відносин, оскільки земельні ділянки, якими користуються суб’єкти господарювання у своїй діяльності, мають бути обов’язково оформлені згідно з вимогами чинного законодавства. Саме за таких умов – бюджет може отримати додаткові надходження!

За результатами конструктивної бесіди було напрацьовано напрями подальшої взаємодії податкової служби та підприємців міста з метою вирішення проблемних питань, створення рівних умов для ведення бізнесу, поліпшення інвестиційного клімату та наповнення дохідної частини міського бюджету.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.