Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Колишні та нинішні податківці Херсонщини співпрацюють задля наповнення бюджету

, опубліковано 08 квітня 2021 о 09:15

Днями в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Херсонської області Анною Чепок та її заступником Миколою Безганом.

Під час зустрічі сторони обговорили формат співпраці щодо обміну професійним досвідом податкової роботи, взаємодопомоги між діючими податківцями й ветеранами, а також залучення ветеранського руху до просвітницької роботи.

За словами Ігоря Клима, досвід, відданість податковій справі та напрацювання попередніх поколінь є фундаментом сучасного реформування служби. Активна громадянська позиція, небайдуже ставлення до процесу бюджетотворення сприяють розбудові сучасної податкової служби.

За результатами зустрічі було вирішено продовжити традицію участі ветеранів – податківців у проведенні кампанії декларування доходів громадян та просвітницькій роботі з молоддю.

Підпишіться на Державну податкову службу України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!