Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим зустрівся зі студентами – податковими волонтерами

, опубліковано 10 червня 2021 о 09:48

Вчора студенти освітньо-професійної програми «Державна податкова та митна справа» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість поспілкуватися з в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігорем Климом.

Керівник відомства зустрів студентів у своєму кабінеті та поцікавився про їх волонтерську роботу в управлінні податкового адміністрування фізичних осіб. Цього року майбутні держслужбовці допомагають податківцям розсилати громадянам податкові повідомлення-рішення щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а також плати за землю та транспортного податку. Звернув увагу, що відповідно до ст. 24 Конституції України громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Студенти мали можливість поставити запитання особисто Ігорю Климу та отримати на них змістовні відповіді. Як приклад:

Якими якостями має володіти людина, щоб працювати в податковій?

Які обов'язки виконує державний інспектор, як проводиться аналітична робота та перевірка?

На яку зарплату може розраховувати студент без досвіду роботи?

Чи є пільги для державних службовців?

Набутий практичний досвід допоможе студентам в опановуванні майбутньої професії та виборі підрозділу Державної податкової служби України для подальшого працевлаштування.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.