Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шахраї активізувалися на Бериславщині

, опубліковано 23 червня 2021 о 15:28

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє про поновлення активності шахраїв у Херсоні та Херсонській області.

Так, наприклад, в Бериславському районі псевдоподатківець Іванишин Олександр Семенович, користуючись номером мобільного телефону 066-801-27-59, телефонує суб’єктам господарювання району та направляє останніх для вирішення надуманого питання виключення підприємства або підприємця із переліку «київських аудиторів» до свого співучасника, який виконує роль в.о. начальника Головного управління  ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Клима Ігоря. Для цього псевдоподатківець надає інший номер, а саме 099-309-97-27. Людина, що відповідає за цим номером телефону, обіцяє допомогу за якихось 25 тис. гривень, які необхідно перерахувати на платіжну карту 5375 4141 2806 2881.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу платників податків на неможливість подібних ситуацій та закликає бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Також, нагадуємо, що при наявності інформації про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області,  Автономній  Республіці  Крим  та  м. Севастополі, ви можете повідомити про них сектору з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном 0552-427680 або передати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.