Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій відбувається конкурс на заміщення вакантних посад

, опубліковано 23 червня 2021 о 14:34

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувається конкурс на заміщення 20 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В».

З умовами його проведення всі охочі мали змогу ознайомитися на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства з питань державної служби в Україні, де було розміщено відповідне оголошення.

Можливістю випробувати свої професійні знання, досвід та компетентність скористалися 15 осіб – як державні службовці відомства, які мають на меті отримати просування по службі, так і особи, які ніколи не працювали на державній службі.

Перший етап конкурсу складався з тестування, на підставі успішного складання якого кандидати допускаються до наступного етапу конкурсного відбору. Другим етапом конкурсу для кандидатів, які проходять конкурс за категорію «Б» є вирішення ситуаційних завдань, а для кандидатів, які проходять конкурс за категорією «В» − проведення співбесіди.

Конкурсна комісія податкової служби області на підставі результатів тестування, розв’язання ситуаційних завдань та співбесіди з кандидатами здійснить відбір осіб для внесення керівнику установи пропозицій щодо визначення переможців серед претендентів.

Результати проведення конкурсу будуть оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua/).

Бажаємо учасникам успішно пройти всі етапи конкурсу та долучитися до потужної й професійної команди податківців.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».