Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підвищення обороноздатності херсонські платники відрахували понад 330 млн гривень

, опубліковано 09 листопада 2021 о 09:09

За січень-жовтень 2021 року платники податків Херсонщини перерахували до державного бюджету 330,3 млн гривень військового збору з приростом до минулорічних надходжень – 63,4 млн гривень.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, середньомісячні надходження військового збору по області складають 33 млн гривень.

Наразі спостерігається позитивна динаміка надходжень цього збору від представників усіх сфер економіки нашого регіону.

Стабільні надходження збору до бюджету досягнуто завдяки проведенню рейдів у складі робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання та індивідуально-роз’яснювальної роботи з платниками податків.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним роботодавцям, які оформлюють належним чином трудові відносини, дбають про найманих працівників, сплачуючи їм офіційну зарплату, та вчасно й у повному обсязі сплачують до державного бюджету військовий збір.  

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».