Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим провів зустріч з головою ГО «Спілка підприємців «Оберега майбутнього»

, опубліковано 03 грудня 2021 о 15:50

Сьогодні керівник Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою ГО «Спілка підприємців «Оберега майбутнього» Наталею Пітеровою.

Під час спілкування обговорювалися питання, які наразі є найбільш актуальними для бізнесу Херсонщини. Зокрема, це одноразове (спеціальне) добровільне декларування – особливий порядок декларування фізичною особою активів, розміщених на території України та за її межами, якщо такі активи були одержані за рахунок доходів, з яких не були сплачені податки і збори.

«Найважливіше, що таке декларування здійснюється виключно за бажанням громадянина, – наголосив керівник відомства, – а задекларовані доходи не підлягають документальній перевірці».

Крім того, торкнулися питань легалізації трудових відносин з найманими працівниками та заробітної плати, використання PPO у 2022 році, погашення заборгованості з податків та зборів, переваг використання сервісу ДПС «Електронний кабінет».

За результатами зустрічі було ухвалено рішення провести низку спільних заходів з представниками місцевого бізнесу з метою роз'яснення норм Податкового кодексу України та законодавчих новацій.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».