Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову знижку за 2020 рік в інтерв'ю журналісту «Українського півдня»

, опубліковано 03 грудня 2021 о 16:55

− За підсумками деклараційної кампанії 2021 року упродовж січня – листопада 2021 року мешканці Херсонщини та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, подали майже 41 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2020 рік. Це на 2,3 тис. перевищує показник на аналогічну дату минулого року.

Загальна сума задекларованого оподатковуваного доходу склала 2,5 млрд гривень, що майже у 2,3 рази більше, ніж торік. До сплати в бюджет громадяни визначили 63 млн гривень податку на доходи фізичних осіб і 7,8 млн гривень військового збору.

Дохід більше одного мільйона гривень задекларували 181 громадянин регіону. Загальна сума зазначених у деклараціях статків складає 727 млн гривень. За результатами розрахунків вони доплатять в бюджет 12,2 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,7  млн гривень військового збору. – зазначив Станіслав Худар, заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Детальніше в інтерв'ю журналісту телестудії «Український південь» Лідії Григор’євій за посиланням: https://bit.ly/3pwyMCX.

Підписатись на сторінку Facebook Державної податкової служби України: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Підписатись на телеграм-канал ДПС: https://t.me/tax_gov_ua.