Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонські податківці завітали у гості до школярів

, опубліковано 23 грудня 2021 о 16:45

Представники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі ‒ заступник начальника відомства Ольга Журковська й начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олеся Кривенко в черговий раз зустрілися з молодшими школярами Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради. Цього разу ‒ щоб висловити  вдячність за малюнки, створені після відвідання ними на початку жовтня податкової служби і спілкування з фахівцями на тему податків, та вручити обіцяний сюрприз.

Надзвичайно зрадівши гостям, а надто ‒ отриманим подарункам, дітлахи пригадали цікаві факти з історії податків, про які довідалися під час останньої зустрічі з податківцями, про те, яким чином і для яких цілей використовуються сплачені кошти, а також ‒ що сплата податків є обов’язком кожного громадянина.

За активну громадянську позицію та вагомий внесок у популяризацію податкового законодавства серед дітей та молоді Херсонщини представники податкової служби вручили учням 3-В класу та їх класному керівнику Наталі Кошовій лист-подяку від імені керівника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима.

Подібні заходи фахівців органів Державної податкової служби мають неабияке значення для виховання податкової культури у дітей, розвивають повагу до законів України, а отже ‒ до держави в цілому. Адже саме підростаюче покоління повинно усвідомлювати, що майбутній розвиток держави ґрунтується на міцному бюджеті та сумлінній сплаті податків.

На завершення зустрічі школярі записали на стікерах побажання, з якими звернулися б до платників податків, і по черзі прикріпили їх на дошці. Яким же було здивування присутніх, коли в процесі створення своєрідної «дошки побажань» із стікерів мимоволі утворилося зображення карти України!

Податківці подякували дітям за жваве спілкування, побажали міцного здоров’я, успішного завершення семестру та яскравого відпочинку під час зимових канікул.