Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим привітав з 60-річним ювілеєм старшу колегу Ольгу Вікторівну Задачину

, опубліковано 23 грудня 2021 о 17:00

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим урочисто привітав з 60-річним ювілеєм Ольгу Вікторівну Задачину — головного державного інспектора відділу позапланових перевірок ризикових платників управління податкового аудиту.

На державній службі Ольга Вікторівна вже понад 36 років, 11 з яких присвятила роботі в органах податкової служби. За багаторічну сумлінну та самовіддану працю, особистий внесок у розвиток податкової служби, ініціативність, наполегливість під час вирішення службових завдань та з нагоди ювілею очільник відомства вручив ювілярці лист-подяку.

«60 років — це не лише досвід і роки, але й повага, заслуги і мудрість. Зичу Вам довгих щасливих літ життя, миру, благополуччя, успіхів у подальшій роботі», привітав колегу Ігор Клим.

Колектив Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі приєднується до вітань. І нехай у цей ювілейний день доля шле Вам, шановна Ольго Вікторівно, добро і щастя, міцне здоров’я та достаток. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років.