Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аферисти вкотре намагаються виманити кошти в бізнесменів області

, опубліковано 25 січня 2022 о 13:41

Як щойно стало відомо від платників податків Іванівської територіальної громади, невідома особа жіночої статі, яка представляється начальником Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, телефонує бізнесменам громади, користуючись номером 050-572-58-53 та пропонує розв’язати проблеми, пов`язані з проведенням перевірок працівниками податкової служби або ж просить позичити певну суму коштів.

Під час спілкування зазначає, що слід перераховувати кошти у розмірі 15 тисяч гривень на банківську картку 5168 7451 1793 7505, яка належить Шестакову Олександру.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку платникам податків Іванівської територіальної громади за небайдужість і відповідальне ставлення до дотримання законодавства та наголошує на неможливості й неприйнятності ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС.

Будьте уважні, ні в якому разі не піддавайтесь на провокації шахраїв! Не перераховуйте кошти шахраям! Про отримання подібних пропозицій повідомляйте письмово підрозділи Національної поліції.

Про корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте за номером телефону (0552) 42-76-99 або на електронні поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua, kherson.vp@tax.gov.ua.