Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковому відомстві відбувся перший у цьому році конкурс на заміщення вакантних посад

, опубліковано 25 січня 2022 о 17:06

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся перший у цьому році конкурс на заміщення 5 посад державної служби категорії «В», вакантних в управлінні податкового адміністрування фізичних осіб, управлінні податкового аудиту та секторі з питань запобігання та виявлення корупції.

Анонс про його проведення був опублікований 05.01.2022 на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Заявки для участі у конкурсі мали змогу подати усі громадяни, охочі побудувати кар’єру в податковій службі та, які відповідають законодавчо встановленим вимогам до претендентів на посади державної служби.

Захід розпочався зі вступного слова Голови конкурсної комісії податкового відомства області Олесі Кривенко, яка ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу, основними етапами, умовами та побажала отримати гарні результати.

Претенденти на посади пройшли тестування на знання Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів з використанням спеціального програмного забезпечення. Конкурсанти, які успішно склали тестування, були допущені до наступного етапу конкурсу − співбесіди.

За результатами проведеного відбору конкурсна комісія визначила кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загальних рейтингів за кожною з посад.

Інформація про результати проведення конкурсу буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».