Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! В області «працюють» телефонні аферисти

, опубліковано 28 січня 2022 о 15:20

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу на неодноразові спроби тиску аферистів на представників бізнесу з метою незаконного отримання грошових коштів.

Так, сьогодні, використовуючи номер 099-473-51-46, злодійка телефонувала платникам податків Новотроїцької й Олешківської територіальних громад від імені начальників Новотроїцької й Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та пропонувала послуги з розв’язання проблем, пов`язаних з перебуванням на обліку в ДПІ. Бізнесмени мали обміркувати питання щодо суми коштів-подяки за послугу та бути готовими до наступного дзвінка.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вкотре наголошує: посадові особи відомства працюють в межах норм законодавства України. Жодних пропозицій щодо збору коштів не робили й робити не можуть.

Наполегливо радимо бути обачними та не вести перемовини з телефонними шахраями, а про отримання подібних пропозицій негайно повідомляти підрозділи Національної поліції.

Нагадуємо номер телефону 0552-427699 та адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua і kherson.vp@tax.gov.ua, за допомогою яких ви завжди можете повідомити про відомі вам корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим  та  м. Севастополі.