Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Генічеських бізнесменів податкові шахраї вимагають гроші

, опубліковано 23 лютого 2022 о 13:23

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі застерігає бізнесменів від провокацій податкових шахраїв.

За інформацією представників Генічеської громади, невстановлена особа жіночої статі, представляючись начальником Генічеської ДПІ, телефонує представникам бізнесу громади з номеру 099-473-51-46 та просить надати їй 8 000 – 10 000 гривень грошової допомоги задля уникнення податкових перевірок таких бізнесменів. Кошти пропонує перерахувати на картку ПУМБ № 5355 2800 1140 8471, яка належить Бутенку Артему. 

Такі дії аферистів є провокацією, спрямованою на вирішення їх власних потреб і дискредитацію працівників податкової служби, адже фахівці державних податкових інспекцій здійснюють виключно сервісне обслуговування платників податків та інформаційно-роз’яснювальну роботу. Контрольно-перевірочні функції та процедури не належать до їх повноважень. 

Шановні бізнесмени, будьте пильні, не дозволяйте себе ошукати! У разі отримання подібних пропозицій просимо звертатися із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі можна повідомити за номером телефону (0552) 42-76-99 та на адреси електронних поштових скриньок: kherson.vzvk@tax.gov.ua і kherson.vp@tax.gov.ua.