Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відтепер Витяг щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами формується в е-кабінеті, починаючи з 2013 року

, опубліковано 01 травня 2024 о 11:11

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що відсьогодні платники податків у сервісі ДПС «Електронний кабінет» мають можливість отримати Витяг щодо стану розрахунків, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

Раніше такий документ формувався тільки за звітні періоди поточного року.

Окрім того, розроблено окремий функціонал для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання Витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такого боргу поточною датою.

Вхід до приватної частини е-кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua/) здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн: за допомогою кваліфікованого електронного підпису будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів – кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, інтегрованої системи електронної ідентифікації - id.gov.ua (MobileID та BankID) або мобільного застосунку «Дія».