Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Промо-акцію «Декларування-2014» провели Скадовчани

опубліковано 07 квітня 2014 о 10:52

Свідоме декларування своїх доходів та сплата податків українцями – правильний шлях до побудови європейського суспільства.

В рамках кампанії «Декларування-2014» фахівці Скадовської ОДПІ спільно з учнями Скадовської гімназії провели промо-акцію з метою інформування громадян про умови декларування доходів та майнового стану, а також термінів подання декларацій.

Під час акції податківці та школярі вручали друковану продукцію – брошуру «Декларування доходів громадян», роз’яснювали порядок заповнення декларації про доходи та можливості отримання податкової знижки, а також подання декларації через Інтернет.

Учасникам заходу сподобався такий незвичайний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Вони залюбки брали агітаційну продукцію та дякували за корисну та своєчасну інформацію.

«Тож такі креативні заходи дозволяють впевнитися, що застосовуючі нестандартні методи у роботі податкового просвітництва можна досягти більшого ефекту та кращого результату» — впевнений начальник Скадовської ОДПІ Ігор Кузьмін.